El camí escolar

Tot just fa dos anys! Podeu veure l’abans i el després dels voltants del nostre centre.

Abans de la creació del Camí escolar
Un cop acabat el camí escolar
El Camí escolar acabat
El Camí escolar acabat

Amb la inauguració del camí escolar de Prosperitat (per l’octubre de 2010), ja són 77 els centres educatius de la ciutat que promouen una mobilitat sostenible i la seguretat a l’entorn de les escoles.

Els tres carrers (Tissó, Molí i Poeta Masifern) que constitueixen l’entorn d’aquesta escola, reben una quantitat important tant de nens com de familiars i acompanyants, diversos cops al dia. Donades les característiques dels mateixos es va buscar una solució de conjunt que fes un entorn molt més segur i agradable.

Es va urbanitzar el carrer Tissó des de Pablo Iglesias fins a la Via Júlia, el carrer Molí, des de Tissó fins a Flor de Neu i el carrer Poeta Masifern. L’objectiu fonamental era millorar l’accessibilitat i la seguretat i cada carrer va rebre un tracte diferent en funció del seu ús i possibilitats. Carrer Tissó: ampliació de voreres, carril de circulació, zona d’aparcament a ambdós costats i zones de càrrega i descàrrega. Els carrers Molí i Poeta Masifern són de plataforma única amb l’espai de vianants degudament protegit. Se soterren els serveis aeris existents, es millora la xarxa d’embornals, s’instal·la nou mobiliari urbà, nou enllumenat i es planten arbres.

Per cert, els més veterans haureu comprovat que apareix una ex-alumna nostra, més menys a partir del segon 36.

Fonts:

ProNoubarris, Actuacions en marxa

Inaugurant el Camí Escolar de l’Escola Prosperitat

Deixa un comentari