“TR: la pel·lícula”

“TR: La Pel·lícula”, és un documental que tracta sobre l’experiència de fer el treball de recerca… des de la perspectiva d’un alumne més.

Com s’ho van fer antics companys per tirar endavant el seu treball? Per quins entrebancs van passar i com ho van solucionar? Com és que sempre hem de començar de zero, sense disposar de cap testimoni ni constància de l’experiència?

L’autor, Rubén Llorach, a través d’un documental quasi-llargmetratge (Una hora i divuit minuts) ens presenta com 9 alumnes i els seus respectius tutors/es passen per l’aventura de fer el treball, analitzant i retratant els diferents moments clau del procés i donant especial importància a les emocions, els imprevistos i la contraposició de punts de vista que apareixen al llarg de la investigació. Amb imatges obtingudes al llarg de tot un any, les diferents entrevistes, reunions i treballs de camp conformen una memòria-odissea audiovisual, una síntesi subjectiva (des de la meva perspectiva, la de l’alumne) del que suposa fer el treball de recerca en el cas concret de l’Institut Juan Manuel Zafra.

Font: TR: La pel·lícula.

Inici L’Institut Localització Oferta educativa Organització Secretaria Consergeria Circulars del curs 2012-13 AMPA ESO Batxillerat Departaments

Deixa un comentari