Noves rutes turístiques

Font: El Periódico, 16/01/2015

El districte de Nou Barris de Barcelona ha posat en marxa el seu Pla Estratègic de Promoció Turística i Cultural, que impulsa quatre grans rutes turístiques per atraure visitants i destacar el valor dels emblemes de la zona amb menys presència turística de la ciutat.

Veure el vídeo al nostre canal de youtube

La regidora del districte, Irma Rognoni, ha presentat aquest divendres la iniciativa amb la segona tinenta d’alcalde, Sònia Recasens, i la seva voluntat és descentralitzar el turisme i impulsar el consum i la creació d’ocupació a Nou Barris.

Recasens ha assegurat que el pla està dirigit als turistes que ja han visitat abans la ciutat –un 40% del total, segons la regidora– i als mateixos barcelonins: “Som conscients que el turista que ve per primera vegada visitarà les icones de la ciutat, per això ens dirigim al turista que repeteix”.

La iniciativa pretén consolidar icones del districte com el castell de Torre Baró, l’Ateneu Popular o el Parc Central de Nou Barris a partir de quatre grans rutes connectades amb línies de transport públic.

“La idea és que això generi despesa, dinamització comercial i ocupació a Nou Barris, que viu bàsicament de l’intracomerç”, ha dit Rognoni.

Recasens ha subratllat que aquest pla forma part de l’estratègia turística del Govern municipal de descongestionar el centre de la ciutat i promoure la resta de barris.

“No sé si som unes il·luses o no, però sense una estratègia o un pla definit no aconseguirem descentralitzar el turisme”, ha assegurat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s