Ciències

PROFESSOR/A CURS ACTIVITATS DOCUMENTS
JOSE CEBALLOS 1r C i D Feina per 1r ESO C i D – La cèl·lula
MARISA MUNDINA 1r A I B

Biologia de 1r A i 1r B

Després de llegir el text següent (Qué son las placas tectónicas) i el del llibre referent a les plaques tectòniques, dibuixeu en un foli un mapa mundi amb totes les plaques litosfèriques (punt 4, tema 5), els seus noms i els seus límits (fletxes vermelles convergents o divergents, com el mapa de l’exercici interpreteu la informació però amb el nom de les plaques).

Feu els exercicis : Feu una cerca i organitzeu la informació i interpreteu la informació.

Hauria d’estar per divendres, m’ho envieu tot al correu mmundina@xtec.cat i us ho corregiré. Si teniu dubtes també em podeu escriure.

Divendres us posaré més exercicis per a divendres següent.

MARISA MUNDINA 3ESO B

Física i Química de 3r B

Llegir canvis físics i químics del tema 5 de les pàgines verdes resum del final del tema, fer els exercicis 1, 2 i 3 i fer l’a, b, c i d de la primera pàgina del tema: analitzeu un experiment.

M’ho heu d’entregar el proper divendre al correu mmundina@xtec.cat ui us ho corregiré. Si teniu dubtes podeu escriure’m també.

MARISA MUNDINA 4ESO

Biologia de 4t

Espero que divendres que ve m’envieu l’exercici de repàs que us vaig enviar, el corregirem, i continuem avançant amb el tema d’ecologia. Tractarem els cicles de la matèria. Ja em direu si heu llegit el llibre.

JOSE CEBALLOS 1BAT La cèl·lula. Què cal fer i recursos per fer-ho (llegir això primer) La cèl·lula. Què cal saber