Cuines del món

“CUINES DEL MÓN”

Una formació més flexible

El treball, al qual dediquen deu hores setmanals, es divideix en un taller, activitats i un treball final. El primer trimestre del curs tots els centres han realitzat Cuines del món, un projecte comú a partir del qual han pogut treballar matèries com geografia, llengua, història… “L’objectiu és que d’una forma interdisciplinària i amena els alumnes puguin assimilar els continguts”, destaca Susana Carmona.

Gràcies a aquest projecte comú s’aconsegueix relacionar l’àmbit lingüístic-social i científico-tecnològic i aconseguir “que els estudiants assimilin els conceptes d’una forma més flexible”, destaca Jordi Serarols, inspector d’Educació de Nou Barris, qui afegeix que “aquest model és una alternativa factible perquè els alumnes es vegin capacitats per obtenir el graduat i després segueixin estudiant un cicle formatiu”.

Les receptes

Amanida de mango

Bastonets de pasta de full i gruyère

Broqueta de tres gustos

Broquetes de fruita i xocolata

Bunyols de bacallà

Hamburguesa amb tomàquet i enciam

Natxos amb guacamole i puré de fesols

Pa de pessic de iogurt

Pa de pessic simple al microones

Pastís de xocolata al microones

Pizza de verdures

Plàtan en temptació (Panamà)

Tartaletes de salmó i formatge

Truita de patates al forn

Crema de iogurt (tzatziki)

Tàrtar de gambes

Pastís de patata i carn

Batut de fruites tropicals

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s