Matí de teatre amb “Tirant”

Els alumnes de 3r d’ESO han anat aquest dimecres a veure l’obra teatral basada en el llibre “Tirant lo Blanc”. Es tracta d’una versió adaptada per als més joves que el telenotícies del migdia de TV3 ha recollit en un petit reportatge en què, justament, han fet tres entrevistes a dos alumnes i un professor del nostre centre. Mireu i escolteu:

2 responses to “Matí de teatre amb “Tirant”

  1. A vegades fer arribar la literatura als nostres alumnes es converteix en una feina molt feixuga , perquè davant el títol dels autors/es clàssics ells arronsen les esquenes com dient !quin rollo! És per això que jo com a professora de literatura castellana he anat amb els nostres alumnes a veure al teatre Tirant lo blanc i m’ ha encantat esoltar les seves opinions abans de veure l’ obra i després e fer-ho. Crec que han gaudit molt de la posada en escena de les aventures i desventures amoroses i militars d’ en Tirant, han sortit contents, els seu comportament ha estat molt bo i amb aquesta sortida al teatre segur que han entés, entre d’altres coses ,que llegir literatura clàssica pot ser ben entretingut i ens fa millors.

  2. Departament de Català

    Doncs sí, crec que no s’ha de tenir por a les obres de teatre i les novel·les “clàssiques” perquè amb adaptacions com aquesta es fan divertides i més properes. Felicitats, 3r d’ESO!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s