No amolleu companys!

Comunicat de suport al professorat de les Illes:

Companys i companyes que arreu de les Illes esteu defensant amb energia i coratge la pervivència d’un ensenyament públic i en català de qualitat.

Des de l’Assemblea de Professorat de l’Institut Galileo Galilei de Nou Barris (Barcelona) us volem fer arribar tot el nostre suport i tota l’energia possible perquè la vostra lluita –que és també la nostra- pugui assolir els objectius tan importants i necessaris que justifiquen la inevitable mobilització general. Som molt conscients que la situació és complexa i que el posicionament ferotgement immobilista del govern de les illes Balears, que no vol escoltar allò que el seu propi poble li diu, arrossega la situació a un escenari delicat. Malgrat això, però, us volem recordar –i diem recordar perquè ja ho sabeu molt bé- que tots aquells i aquelles que a Catalunya defensem i lluitem per un ensenyament públic de qualitat seguim amb interès i admiració la vostra convicció, la vostra lluita. Sens dubte, les dues setmanes llargues de vaga indefinida i les manifestacions d’aquest diumenge han fet palès allò que molts sabíem i que uns quants no volen veure: les reivindicacions que mouen aquesta mobilització, aquesta vaga indefinida, són no només radicalment justes sinó que també tenen un ampli suport de la comunitat educativa i de la societat en general.

Des d’aquesta Assemblea de professorat estem animant els companys i companyes perquè facin aportacions a la caixa de resistència, ens sumem a aquelles actuacions generals que des de Catalunya es van promovent com a actes de suport i volem traslladar a totes les aules el coneixement de la vostra lluita. Si hi ha alguna altra actuació que considereu que seria bo que féssim des del nostre àmbit, feu-nos-ho saber.

Estem buscant una samarreta verda per penjar-la al nostre institut al costat de la groga que ja fa força temps que ens acompanya. Passi el que passi els propers dies, les properes setmanes, és evident que la vostra demostració de força popular ja ha marcat una referència històrica que, per molt que vulguin, no es podrà esborrar.

Companys i companyes de les Illes, estem amb vosaltres.

Assemblea del Professorat de l’institut Galileo Galilei
(Barcelona)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s